Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

Curs de coaching a #santjust per la millora personal en la recerca de feina

L'Ajuntament de Sant Just Desvern té la creació d'ocupació com una de les seves principals prioritats. És per això que ha impulsat una nova eina formativa per acompayar a les persones aturades perquè millorin el seu procés de recerca de feina. Es tracta d'un curs de "coaching" que té com a objectiu la gestió de les emocions, reforçar la seva autoestima personal i donar-les eines per un lideratge personal més efectiu.

El 30 de gener, a l'equipament Les Escoles, es va fer la primera sessió amb una quinzena de persones seleccionades entre el serveis de Promoció Econòmica i Benestar Social. El curs consta de tres sessions i la voluntat és fer més edicions perquè més persones en situació d'atur se'n puguin beneficiar. 

En la mateixa línia, el servei de Promoció Econòmica ha organitzat un altre curs més adreçat a l'adquisició de competències bàsiques. Començarà el proper 5 de febrer i consta de set mòduls (entre febrer i maig de 2014): competències digitals, comeptències lingüístiques, competència d’autonomia i iniciativa, aprendre a aprendre, competències matemàtiques, interacció amb el món físic i aplicació de les competències lingüístiques a la redacció de textos. Els mòduls poden cursar-se individualment o fer-los tots. 

Les preinscripcions estan obertes al Servei de Promoció Econòmica. Telèfon 93 480 48 00