Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

Més de 500 persones participaran en el concurs de disfresses de #santjust del Carnestoltes 2014

Serà el proper dissabte 22 de febrer, a la tarda. Comparses, grups, comparses escolars i persones a títol individual participaran en el Concurs de Disfresses del Carnestoltes 2014 a Sant Just Desvern.

536 persones dividides en 4 tipus de categories (grups, comparses, comparses escolars i individual) seran valorats pel jurat al Parc de Joan Maragall de 17 a 18 h, on també es farà el pregó a càrrec de la comparsa Les Estrelles de Sant Just, guanyadora del concurs de l'any passat.  Posteriorment, es farà la rua (18.30 h) que iniciarà el seu recorregut des del Parc de Joan Maragall fins a la Plaça de Camoapa acompanyats pel grup de percussió Bandandarà. El recorregut de la rua és el següent: Parc de Joan Maragall, c.Verge del Pilar, c. Creu, c. Raval, c. Bonavista, c. Badó, c. Josep Anselm Clavé, Parc del Parador, c. Tudona, c. Salvador Espriu i arribada a la Pl. de Camoapa.

Serà a la Pl. de Camoapa on es farà públic el veredicte del jurat i es proclamaran els/les guanyadors/es. Finalment, es farà una xocolatada, la crema del Rei Carnestoltes i hi haurà ball i música.

Respecte a la participació del 2013, s'ha produït un lleu augment de participants, la qual cosa consolida una festa que fa relativament pocs anys que se celebra a Sant Just Desvern.

Podeu seguir per twitter el Carnestoltes mitjançant el hashtag #sjcarnestoltes i també podeu trobar més informació sobre altres activitats de Carnestoltes d'enguany a santjust.cat