Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

Es posa en marxa a #santjust el nou servei per a actuacions ràpides a la via pública

El nou servei per a actuacions ràpides a la via pública (UR) ja està en marxa. La caiguda d'inversiones d'altres administracions públiques fa que l'Ajuntament hagi pres la iniciativa amb l'aprovació d'un contracte de manteniment de la via pública i l'espai urbà mitjançant el qual es crea una unitat d'intervenció ràpida i es destina una partida anual per a actuacions concretes de millora de paviment, voreres, etc. 

Amb aquest nou servei es pretén complementar la feina de la Brigada Municipal, donant una resposta més àgil a les necessitats de la ciutadania, així com realitzar el manteniment preventiu i correctiu de tots els elements a la via pública: des d'un panot aixecat per una arrel fins a la renovació de tot un carrer o avinguda. 

La unitat d'actuació ràpida disposa de dos vehicles i quatre treballadors/es. Aquest 2014 està previst resoldre i donar resposta immediata a més de 1.700 m2 de paviment de voreres, més de 1.000 m2 de paviment d'asfalt i més de 60 escocells, entre d'altres elements.