Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

En marxa el XXVI Concurs de Prosa i Poesia en català de #santjust

El XXVI Concurs de Prosa i Poesia en català per a no professionals que se celebra per Sant Jordi, ja està en marxa i totes les persones que els agrada escriure i volen participar en el concurs poden presentar les seves obres fins al 28 de març.

Enguany, la novetat  és que es lliuraran les obres a través d'una plataforma del Consorci de Normalització Lingüística mitjançant internet.  La web on trobareu tota la informació i a través de la qual es poden lliurar les obres és http://www.cpnl.cat/xarxa/cnlroses/concurs2014/ 

Hi ha diverses categories de premis: nois i noies, joves i persones adultes.  Es poden presentar persones a partir dels 9 anys.

El foment de la literatura catalana entre els joves i incentivar a que les persones s'animin a escriure és l'objectiu principal d'aquestes premis que ja fa 26 anys que se celebren.  El Servei Local de Català també ens recorda que enguany és l'Any Joan Vinyoli, un poeta català del qual es commemora el centenari del seu naixement i ens convida a conèixer la seva obra.

L'acte de lliurament dels premis està previst que es faci el divendres 25 d'abril, a Les Escoles, Espai de Formació (c.Montserrat, 2).

Podeu consultar les bases de participació a www.santjust.cat