Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

La Biblioteca Joan Margarit participa en el foment de la lectura a les escoles públiques de #santjust

Les il·lustradores Mercè Arànega i Montse Tobella han visitat aquesta setmana les escoles de Sant Just Desvern dins del Projecte d'Animació Lectora (PAL).  Molts dels llibres de cicle inicial que han llegit l'alumnat aquest curs són d'aquestes il·lustradores, per això els infants van gaudir molt fent preguntes a les creadores dels seus personatges favorits, com en Tupi, la granota Lola o la Neus.  També van poder veure com fan els seus dibuixos i els van explicar les diferents tècniques que utilitzen.

Aquesta és una bona manera d'acostar els infants a la lectura: conèixer als autors/es i il·lustradors/es dels llibres, per això la Biblioteca Joan Margarit, en col·laboració amb aquest projecte, ha fet una exposició amb els llibres d'aquestes dues il·lustradores a la Sala Infantil.

Els llibres estaran exposats durant el mes de maig, fins que les il·lustradores hagin visitat les tres escoles que participen en el projecte PAL.

La Biblioteca també ha elaborat una guia de lectura que s'ha lliurat a tot l'alumnat perquè la puguin portar a casa i compartir amb la família.  Els llibres exposats també es poder treure en préstec presentant el carnet de la biblioteca.