Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

El web de l'Ajuntament de #santjust rep un reconeixement per la seva transparència

El web de l'Ajuntament de Sant Just Desvern, www.santjust.cat, rebrà aquesta tarda un reconeixement per la transparència de la informació municipal que transmet.  Després que hagin estat analitzats un seguit d'indicadors (41) Sant Just ha assolit el 78% de transparència en aquesta eina de comunicació.

El Segell Infoparticipa és un distintiu creat pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP) de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). L'anàlisi s'ha realitzat a partir de 41 preguntes formulades per avaluar la informació pública local: quins són els representants polítics (nom i cognoms, partits i dades biogràfiques), com treballen (òrgans de govern, plans d'actuació municipals...), compliment de programes electorals (rendiment de comptes dels membres de govern i tasca de control de l'oposició) i recursos i eines per a la participació ciutadana.

Les dades d'aquest anàlisi es publiquen al Mapa Infoparticip@, on es mostren els webs que han obtingut el Segell Infoparticipa 2013.

Els distintius es lliuraran avui 18 de març, al Palau de Pedralbes de Barcelona, en un acte presidit pel rector de la UAB, Ferran Sancho i Pifarré, i la vicepresidenta del Govern de la Generalitat, Joana Ortega.