Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

#santjust promou la gestió de les emocions dels infants

Durant el mes de març, la Biblioteca Joan Margarit ha organitzat una sessió de contes amb l'objectiu de treballar la gestió de les emocions amb els infants i que ha portat per títol Les emocions de Toni i Tina.  Aquests dos conillets són els protagonistes d'una col·lecció de contes pensada per ajudar a treballar amb els infants emocions com la tristesa, la gelosia, la por i la ràbia.

Els contes poden ser un recurs extraordinari per ajudar als infants a reconèixer totes aquelles emocions internes que els angoixen i així, poder-les compartir amb la persona adulta.

Aquesta iniciativa es suma als tallers que ha organitzat l'Associació de Pèrdues i Dol en l'Àmbit Educatiu (APDAE) a l'Espai de Joc de La Vagoneta durant aquest mes de març i que també han treballat les emocions mitjançant el joc. Han estat tres sessions on han treballat la por, la ràbia i la tristesa.

Per tal d'oferir recursos a les famílies i als professionals de l'àmbit educatiu, la biblioteca ha preparat una guia de lectura on trobareu alguns dels contes sobre les emocions.  Tots aquests contes els podeu trobar a l'Espai Infantil de la Biblioteca Joan Margarit.

Consulteu la guia de lectura aquí