Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

La Biblioteca Joan Margarit de #santjust dóna a conèixer el seu fons cinematogràfic

La Biblioteca Joan Margarit té un fons de cinema format per unes 2500 pel·lícules en DVD per a persones adultes, de tots els gèneres cinematogràfics, que les persones usuàries de la biblioteca poden emportar-se en préstec.

Amb la finalitat de recomanar pel·lícules de qualitat i de donar a conèixer aquest fons cinematogràfic, s'ha iniciat una sèrie de seleccions al voltant de diferents gèneres i temàtiques que s'exposaran a la biblioteca i s'acompanyaran amb guies de lectura.

Les dues primeres recomanacions són:

- Cinema Asiàtic: des de fa més d'una dècada, els experts diuen que el futur d'aquest art s'està escrivint a l'Àsia.  D'allà arriben la major part de les propostes cinematogràfiques més peculiars i atrevides.  La Biblioteca ha fet una selecció de les pel·lícules més representatives de països com Corea del Sud, Taiwan, Xina, Iran, Japó, Índia o Hong Kong.

Podeu accedir aquí  

 

- Òscar a la millor pel·licula de parla no anglesa: el diumenge 2 de març va tenir lloc la 86a edició dels premis Òscar.  A la Biblioteca s'ha preparat una selecció de les millors pel·lícules guardonades amb l'Òscar a la millor pel·lícula de parla no anglesa.  En aquesta guia trobareu la relació de pel·lícules i enllaços a la web Filmaffinity amb informació de cadascuna (sinopsi, crítiques, tràiler...).

 

Podeu accedir aquí