Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

El futur de Collserola desperta interès a #santjust

Aquest dilluns una quarantena de persones van assistir al Consell de Medi Ambient i Sostenibilitat extraordinari en el qual es va donar a conèixer quina és la situació actual del parc de Collserola. També es va formar una comissió integrada per una desena de persones que, a títol individual o en representació d'una entitat, s'encarregaran de tirar endavant uns tallers participatius per debatre sobre el futur del parc. 

Aquest consell se celebra en un moment crucial perquè actualment s'està redactant el Pla Especial de Collserola i els nou municipis que en formen part, Sant Just Desvern entre ells, tenen l'oportunitat de fer les seves aportacions. El Pla especial suposa la definició del projectes de futur per a la serralada.

Les bicicletes i el parc, l’ús agrícola, o no, de la part de la vall més propera al municipi, les masies,

els accessos, l’ús nocturn, la caça, els espais lúdics, els vials… són, aquests, alguns dels temes que
està previst tractar en la propera sessió del Consell de Medi Ambient i Sostenibilitat, oberta a tothom.

Durant la sessió es va presentar l'estudi que la regidoria de medi ambient i sostenibilitat de l'Ajuntament de Sant Just Desvern ha encarregat recentment a diferents experts per proposar millores que caldria reflectir al Pla Especial, com ara convertir en ús agrícola la part de la vall més propera al municipi. 

La ciutadania podrà seguir el procés i consultar la documentació a l'apartat participa de santjust.cat