Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

Comença la preinscripció a l'Escola Bressol Municipal Marrecs de #santjust

Avui 5 de maig ha començat el procés de preinscripció per al primer cicle d'educació infantil del curs 2014-2015 que es durà a terme a l'Escola Bressol Municipal Marrecs.  La preinscripció es pots fer fins al divendres 16 de maig.

El període de matriculació serà del 10 al 13 de juny.

Per al curs 2014-2015, Marrecs tindrà 8 places per al grup de lactants i 31 places per als infants d'1 any, mentre que les places per als infants nascuts al 2013 s'han reduït sensiblement.  No obstant, el curs que vé, a Marrecs hi haurà els mateix nombre de places que l'actual curs.

Les famílies van poder assistir a les xerrades informatives que es van fer per explicar el projecte educatiu de l'escola i els objectius principals (potenciar l'educació dels infants a través del joc, involucrar les famílies en la tasca diària de l'escola...) i també els criteris de baremació.  En aquest sentit, la puntuació de la baremació ha patit un petit canvi per part del Departament d'Educació de la Generalitat atorgant més puntuació als infants que aquest curs tenen germans/es a l'escola.

Els formularis i la informació de la preinscripció la podeu consultar a www.santjust.cat/marrecs