Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

Tret de sortida al Juny Fotogràfic amb l'exposició de Salvador Berdajín al Celler de #santjust

El 15 de maig es va inaugurar l'exposició "Tres dies de juliol", del fotògraf Salvador Berdajín, al Celler de Can Ginestar. És una de les activitats incloses a la programació del Juny Fotogràfic, una iniciativa organitzada per l'Agrupació Fotogràfica Sant Just amb el suport de l'Unió de Botiguers i Comerciants, dels Assentadors del Mercat Municipal i de l'Ajuntament. 

El gruix de la programació, però, es concentrarà durant el mes de juny. Més de 4.000 fotografies s'exposaran als carrers, comerços i equipaments públics de Sant Just Desvern. Enguany hi ha quatre grans eixos: una quinzena d'exposicions simultànies a sales i a espais públics on destaca la mostra "Germans i germanes" als jardins de Can Ginestar, el 5è Concurs Internacional de Fotografia -ja en marxa-, el Photoshopping (exposicions en 22 botigues del poble) i, com a novetat, el MemoryPhoto, un collage amb un miler de fotos al claustre de Les Escoles concebut com un joc on cal descobrir elements que no tenen res a veure amb la resta. 

El Concurs Internacional ja s'ha fallat i els resultats es poden consultar al link /junyfotografic.cat/. S'han presentat 2500 obres de fotògrafs i fotògrafes de 39 països diferents. És una prova puntuable per la Federació Catalana de Fotografia (FCF), per la Confederación Española de Fotografia (CEF) i per la Fédération Internationale de l’Art Photographique (FIAP). 

Programació del Juny Fotogràfic i més informació al web de l'entitat.