Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

#santjust mou més de 4000 fotografies pel Juny Fotogràfic

Fa només cinc anys que es va posar en marxa el Concurs Internacional de Fotografia de Sant Just Desvern, i durant aquests anys s'ha anat ampliant les exposicions i les activitats que es desenvolupen paral·lelament amb el concurs. 

Enguany, més de 4000 fotografies participen d'una manera o altra, en el que s'anomena Juny Fotografìc.  Un mes dedicat a la fotografia on es desenvolupen activitats, tallers, cursos i exposicions de tot tipus i on participen els equipaments públics i les botigues de Sant Just.  Més de 1.700 fotografies es mostraran en aquests espais i també per diversos carrers del municipi.

Un event important per al municipi que organitza l'Agrupació Fotogràfica Sant Just amb el suport de l'Ajuntament.

Més informació a www.junyfotografic.cat

Amb aquest motiu us convoquem a una trobada de premsa:

---------------------------------------------------------

DIMECRES 28 DE MAIG

18 hores - Jardins de Can Ginestar (c.Carles Mercader, 17 Sant Just Desvern)

* Recorregut audiovisual Can Ginestar-Bonavista-Rambla-Les Escoles i es podran visitar les exposcions instal·lades a Can Ginestar.

* Atenció als mitjans per part de l'Alcalde, Josep Perpinyà, i el president de l'Agrupació Fotogràfica Sant Just, Víctor Murillo.

---------------------------------------------------------

A més, a les 19.30 h als Jardins de Can Ginestar, inauguració de l'exposició Germans i germanes i després Taula Rodona a càrrec de dos reconeguts fotògrafs professionals com ho són José A. Andrés Ferriz i Raimon Moreno Hidalgo.

Dossier_premsa_Juny_Fotografic.pdf