Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

El Butlletí municipal del mes de juny ja es pot consultar al web #santjust .cat

El Butlletí número 263, corresponent al mes de juny, ja es pot consultar per Internet al web municipal, i durant aquesta setmana la publicació en paper arribarà a les llars del municipi i als equipaments públics. 

La publicació recull articles en defensa de les competències i dels serveis públics gestionats pels ajuntaments i l'acte que es va fer a Les Escoles per commemorar els 35 anys d'ajuntaments democràtics, en el marc del qual el veïnat va poder signar i deixar missatges en una senyera en contra de la pèrdua i serveis locals. 

Altres articles són l'aprovació provisional de l'ordenança de protecció de l'arbrat i dels espais verds, els resultats de les eleccions europees a Sant Just Desvern, les activitats del Juny Fotogràfic, diferents accions per un municipi net i sostenible, la Festa de la Pau i informacions relacionades amb empreses locals, entre d'altres. 

La contraportada informa de la convocatòria dels Premis Conviu 2014, els quals volen posar en valors persones del municipi que hagin destacar pels seus actes cívics, de convivència i/o en benefici de la comunitat. El termini de presentació de candidatures finalitza el 5 de setembre. Bases i més informació a santjust.cat