Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

El futur de La Vall de #santjust i de Collserola a debat en sessions obertes a la ciutadania

El dimarts 10 i dijous 19 de juny tindran lloc les dues sessions obertes a la ciutadania per tractar diferents temes que afecten el futur de La Vall i de Collserola. 

En el darrer Consell de Medi Ambient i Sostenibilitat, al mes d'abril, es va iniciar el debat sobre com vol incidir Sant Just Desvern en la regulació i protecció del Parc Natural. Fruit d'aquest debat, es va decidir crear una Comissió, formada actualment per una desena de persones a títol individual o en representació d'una entitat, per debatre i definir com s'ha de fer el procés participatiu sobre el futur de Collserola. En la primera reunió de la Comissió es va plantejar la necessitat de fer dues sessions obertes a la ciutadania. 

La primera sessió oberta tindrà lloc el dimarts 10 de juny a la Sala Isidor Cònsul i Giribert de Can Ginestar, de 19 a 21:30 h. En aquesta es debatrà sobre els “Usos de Collserola” de bicicletes, caçadors o nocturns, entre altres. 

Després d’aquesta primera sessió oberta, el pròxim dijous 19 de juny tornarà a haber-hi un debat obert al mateix lloc i a la mateixa hora, però en aquest cas sobre l’urbanisme i els equipaments a Collserola. Masies, equipaments o vials, entre altres seran els temes a tractar en aquesta segona sessió de debat.

Tota la informació sobre el procés i la documentació necessària està penjada a internet (espai participa de santjust.cat). Hi podeu accedir directament des d’aquest enllaç:

http://www.consensus.cat/santjust/index.php?option=com_docs&Itemid=565