Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

Convocatòries per a l'adjudicació d'habitatges públics de venda i de lloguer a Sant Just

El Pla de Xoc de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya inclou la convocatòria  per adjudicar 9 habitatges de lloguer per a jovent  a la ctra. Reial, 1, que actualment estan buits. El preu del lloguer és d'uns 220€. Els requisits per optar a un d'aquests habitatges, amb una superfície aproximada de 40 m2, són:

  • Ser major d’edat
  • Acreditar ingressos mínims
  • No superar els ingressos màxims legalment establerts
  • No ser propietari de cap habitatge

La presentació de sol·licituds és del 13 de febrer al 16 de març a les oficines de PROMUNSA, a la c. Reial número 106, als locals 6 i 7

__________________________________________

A partir del 15 de febrer també es poden presentar les sol·licituds per a l'adjudicació de 25 habitatges de PROMUNSA. Es tracta de 19 habitatges amb protecció oficial de preu concertat a Mas Lluí, 4 amb protecció oficial de preu concertat al c. Cadenes, un de promoció pública municipal a Mas Lluí i un de protecció oficial al c. Salvador Espriu, 2.

L'adjudicació d'aquests habitatges es farà de forma directa seguint l'ordre cronològic de les sol·licituds que presentin les persones interessades.
_____________________________________________

Recordem també que el 17 de febrer finalitza el termini de presentació de sol·licituds per a l'adjudicació de locals a preu públic: 5 de lloguer al c. Cadenes, 2-8, i 8 de venda al c. Rosa de Luxemburg, 14-20. Més informació al web de promunsa.

Per a més informació  www.promunsa.cat/

Adjuntem imatge de la promoció pública del c. Cadenes