Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

Aquest dissabte, a partir de les 6 de la tarda, XV Trobada Gegantera de #santjust

Sant Just Desvern acull aquest dissabte, 14 de juny, la XV Trobada Gegantera. Participaran una desena de colles: Barceloneta, Sant Joan Despí, El Masnou, Balsareny, Esplugues de Llobregat, Tàrrega, Les Borges Blanques, Sant Feliu de Llobregat ACF, Gràcia, la Colla Gegantera de Sant Just Desvern. Enguany, els Diablets de Sant Just seran els convidats d’honor de la festa. 

L’activitat, que organitza cada dos anys la Colla Gegantera de Sant Just, arrencarà a les 6 de la tarda amb la plantada, i tot seguit s’iniciarà una cercavila pels carrers del poble amb els gegants Gentil i Flordeneu i els gegants de la resta de colles. En acabar, es farà una ballada a la plaça Verdaguer i es clourà amb el tradicional sopar i ball als jardins de Can Ginestar. 

Amb motiu de la XV Trobada Gegantera, la colla va convocar un concurs entre els nens i nenes del poble per crear el cartell commemoratiu. Es va triar un cartell  de cadascuna de les escoles públiques i la trobada s'ha publicitat amb els tres cartells guanyadors.