Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

Promunsa ha iniciat la substitució dels llums de tots els semàfors de #santjust per leds

Aquests dies, l'empresa municipal Promunsa -que recentment ha assumit noves tasques com són la gestió directa del servei relacionat amb la xarxa d'enllumenat púlbic i semafòrica de l'Ajuntament-, ha començat a substituir les llums dels semàfors del municipi per altres de més baix consum. Està previst que l'empresa posi leds a tots els semàfors del poble, la qual cosa suposarà un important estalvi econòmic i una millor eficiència energètica.

L'actuació la porta a terme SECE SA, l'empresa que va guanyar el concurs públic per a l'adjudicació del contracte del servei de manteniment i de la inversió de millora associada de l'enllumenat públic el passat 1 de juny. 

Una altra de les tasques que assumeix Promunsa és la gestió del servei municipal d'estacionament regulat de la via pública i de l'aparcament d'El Mil·lenari. I, properament, està previst posar en marxa una nova zona d'aparcament amb les modalitats verda i blava al sector Sant Just Diagonal, per tal de facilitar l'aparcament a les persones que treballen en aquesta zona i a aquelles que visiten les empreses del parc de negocis. 

La setmana vinent, l'Ajuntament ha convocat l'empresariat d'aquest sector a una xerrada per explicar-los el funcionament de l'estacionament regulat, amb tarifes i abonaments per a les persones treballadores.