Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

#santjust, Sant Feliu i Sant Joan Despí signen un conveni per potenciar l’activitat empresarial.

L’alcalde de Sant Just Desvern, Josep Perpinyà; Sant Feliu de Llobregat, Jordi San José i de Sant Joan Despí, Antoni Poveda, han signat avui un conveni per millorar i enfortir el teixit empresarial del territori i a les iniciatives emprenedores.

Informació i assessorament a empreses i persones emprenedores, accions formatives i la mentorització i assessorament per a persones emprenedores i empreses són alguns dels diferents serveis que s’ofereixen.

Els objectius, pel quals treballaran coordinadament els serveis de Promoció Econòmica i Ocupació d’aquestes 3 localitats, són compartir serveis, generar sinèrgies i desenvolupar un model productiu de futur.

D’aquesta manera, es pretén poder aplicar mesures amb una visió supralocal, amb concertació i cooperació amb el món empresarial, així com caminar cap a l’especialització intel·ligent (RIS3) del teixit productiu per tal d’aconseguir millors nivells d’ocupació, productivitat i cohesió social.

Aquesta col·laboració no és nova, Sant Just ja fa 3 anys que col·labora amb Sant Joan Despí en la prestació de Serveis a les persones emprenedores. Ara, però, les persones emprenedores de Sant Just també podran desplaçar-se cap a Sant Feliu, cosa que fins ara només podien anar a Sant Joan Despí. A més, els 3 municipis ofereixen un total de 4 centres d'allotjament per a persones emprenedores, els vivers d'empreses. 

En aquest sentit, l'alcalde de Sant Just Desvern, Josep Perpinyà ha recordat que aquest conveni dotat econòmicament amb 100.000 euros és una “aposta decidida per les iniciatives de les persones emprenedores del territori, per donar-los més oportunitats i serveis”.

Pel que fa a Sant Just, des del Servei de Promoció Econòmica s'ofereix a les empreses assessorament per a la seva internacionalització.