Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

Avui comença la Festa Major de #santjust amb la SEAS com a entitat pregonera

La Secció Excursionista de l'Ateneu de Sant Just és l'entitat encarregada de llegir el pregó d'enguany, amb motiu del 50è aniversari de la seva refundació com a entitat amb en Fulgenci Baños al capdavant. Serà el dijous 31, a les 19.30 des del balcó de l'Ajuntament. Ja al matí, però, hi haurà activitats organitzades per l’Esplai (entitat groga), que s'allargaran durant tot el dia.

L’endemà continuarà amb diferents activitats en aquest cas per part del Casal de Joves, l’obertura de barraques, la Passejada Literària d’Estiu (“100 anys de la Rambla de Sant Just), el Quinabarra i diferents concerts de FM.

En el tercer dia de festes és el torn de l’aigua. La Festa de les Aigües serà l’activitat principal del dia, tot i que a partir de les 18h es farà la trobada d’entitats, l’obertura de barraques, el partit de futbol dels sèniors blaus contra els sèniors grocs i el sopar de FM amb espectacle i concerts.

Torna una altra competició entre els grocs i els blaus amb un nou partit de futbol, ara amb l’infantil, que es disputarà el diumenge 3 d’agost. Enguany la Festa de l’Aigua es farà al Camp de Futbol on hi haurà una gran remullada. A la tarda, berenar i ball per a la gent gran i aplec a la Penya del Moro.

El dilluns 4 d’agost, els blaus agafen el protagonisme amb el Dia dels Blaus. Per aquesta jornada es prepararan activitats per als més petits, un pícnic blau, una guerra de coixins, el casino blau, la disco jove i el sopar blau amb concert i dj.

La lluita de titans entre groc i blaus se celebrarà el penúltim dia de la Festa. Després de la megacompetició, les activitats no pararan. Tots aquells que vulguin podran gaudir del Pícnic Electrònic, passar una estona de cinema a la fresca veient “Gru, el meu dolent preferit II” i gaudir de The Dixieland Preachers. Una de les novetats d’aquest any és la projecció d’una mini sèrie local basada en Starsky y Hutch que es presentarà aquest dia de manera oficial, tot i que des del 28 de juliol es podrà veure per internet.

Podeu consultar totes les activitats a santjust.cat i la Comissió de Festes El Nucli ha creat una llista amb els links dels diferents esdeveniments que es poden trobar al facebook del col·lectiu http://bit.ly/1tmPPWy