Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

Èxit de participació en les activitats de la Festa Major 2014 de #santjust.

Ja ha acabat la Festa Major de Sant Just Desvern amb un gran èxit de participació i amb la victòria dels Grocs en la competició per aconseguir ser els millors de la festa i per tant guardonats amb la placa commemorativa que es col·locarà de cara a les Festes de Tardor.  

Centenars de persones han gaudit i participat de les diferents activitats celebrades aquests dies a Sant Just Desvern. Entre elles, persones procedents de Sant Feliu i Esplugues de Llobregat també s’han desplaçat fins a determinats punts del municipi on s’organitzaven aquestes activitats.

Durant aquests 7 dies, totes les persones assistents han pogut gaudir d’espectacles musicals, dels concerts, de les Passejades Literàries, dels enfrontaments esportius entre Blaus i Grocs, així com també participar en la Botifarrada popular.

Aquestes són algunes de les activitats fetes per Festa Major, però no han estat les úniques. Enguany, tothom qui ha volgut ha pogut participar en la sèrie promocional de la Festa Major “Sant Just Fever Sweet Hot Heat”, formada per 5 capítols que ja es poden visualitzar al Facebook de la sèrie.