Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

Una jornada de treball per a famílies i professionals de l'educació enceta l'activitat de setembre a #santjust

La Xarxa 0-6 de Sant Just Desvern ha organitzat, per tercer any consecutiu, una Jornada de Treball adreçada a les famílies i professionals de l'educació. Sota el títol “Temps de conversa! El diàleg amb els infants”, totes les persones participants debatran la qüestió juntament amb Xavier Gimeno, professor de la UAB, i en grups treballaran diferents propostes. Abans es farà un taller inspirat en l’escultor Andy Goldsworth, proposta del Carrau Blau, en el qual és necessari que les persones que vulguin participar portin pedres del tamany de la mà. 

Per participar, s'hagi realitzat anteriorment o no a alguna de les trobades de la Xarxa, s'haurà d'enviar un correu electrònic a xarxa06santjust@gmail.com indicant el nom i cognoms de la persona que participarà, si és professional o família i si necessita el servei d'acolliment gratuït per als infants a partir de 2 anys. En aquest darrer cas, caldrà també indicar el nom i l'edat de l'infant.

La III Jornada de treball, organitzada per la Xarxa 0-6 amb el suport de l'Ajuntament de Sant Just Desvern i l'Institut de Ciències de l'Educació de la Universitat Autònoma de Barcelona, tindrà lloc el dijous 4 de setembre a l’equipamebt de La Vagoneta (Pl. de la Pau, s/n).

programa_Jornada_xarxa_06_4_SETEMBRE_2014_1.pdf