Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

Comencen els treballs per implantar la zona verda a #santjust diagonal

Aquests dies Promunsa, l'empresa municipal de Sant Just Desvern, ha iniciat els treballs per implantar, a partir del mes d'octubre, la zona d'estacionament regulat al centre de negocis santjust-diagonal. La nova zona verda, que s'està senyalitzant aquests dies, té com a objectiu permetre la rotació de vehicles en aquest sector, fomentar l'ús del transport públic i facilitar l'estacionament de vehicles a les persones treballadores de la zona que necessiten fer ús del cotxe privat.

Després d'unes reunions mantingudes amb el sector empresarial, en el ple del mes de juliol es va aprovar una tarifa única per a les persones que acreditin treballar a santjust-diagonal. Aquesta tarifa, que s'aplicarà quan es posi en marxa el nou sistema, és una tarifa única reduïda de 0.15 €/l'hora, aplicable de 8 a 14 i de 16 a 18 h. L'Ajuntament s'ha compromès a revisar-la més endavant per tal que el cost per a les persones usuàries habituals estigui al voltant dels 15 € mensuals.

En una carta que PROMUNSA va fer arribar a les empreses de la zona a principi d'agost, l'empresa municipal demana la col·laboració a les empreses del sector per tal de poder facilitar a les persones treballadores l'acreditació corresponent perquè puguin beneficiar-se de la tarifa raduïda.

_______________________________________

Per demanar més informació o resoldre dubtes sobre la implantació de la zona verda al sector de santjust-diagonal, podeu posar-vos en contacte amb Promunsa a través del telèfon 934707930 o per correu electrònic a otecnica@promunsa.cat