Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

#santjust celebra l'11 de Setembre amb diferents actes

L'acte institucional a Sant Just Desvern començarà a les 12h al parc Pau Casals, amb una ballada de sardanes amb la Cobla Juvenil de Solsona, i a les 13 h es durà a terme l'ofrena floral d'entitats i partits polítics davant l'estàtua de l'11 de Setembre. Durant l'acte, que compta amb la col·laboració de l'Orfeó Enric Morera i l'Agrupació Sardanista de Sant Just, les persones assistents podran signar la senyera del 2014 en defensa de l'Ajuntament, estrenada el mes de maig per commemorar els 35 anys d'Ajuntaments Democràtics. 

Prèviament a aquest acte, una representació de l'Ajuntament encapçalada per l'alcalde i regidors i regidores assistiran demà al matí a l'ofrena davant la tomba de Rafael Casanova a Sant Boi de Llobregat.

Paral·lelament, a les 10.30h al parc de Pau Casals de Sant Just Desvern, Esquerra Republicana de Catalunya ha preparat una xocolatada i la seva particular ofrena floral al monument. 

Per la seva banda, l'ANC Sant Just va començar dilluns els actes commemoratius de la Diada amb l'exposició “Pròxima parada 9N”, al Centre d'Interpretació del Municipi de Can Ginestar (CIM). Un recull de fotografies, cartells i pancartes dels actes que l'entitat ha fet els darrers tres anys. Avui dimecres, continua la celebració amb una Marxa de torxes per la independència. El punt de trobada és el parc de Pau Casals, on a les 20.30 es farà l'ofrena i tot seguit les persones assistents aniran fins a la plaça Santa Magdalena d'Esplugues de Llobregat. I demà, a les 12 h davant l'Ajuntament, l'ANC llegirà el manifest "Compromís pel dret a decidir del poble de Sant Just Desvern".