Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

Afectacions al transport públic de #santjust, durant la tarda de l'11 de setembre

Amb motiu de la celebració de la "V" a la ciutat de Barcelona, durant la tarda del dia 11 de setembre, s'han donat a conèixer diferents afectacions al transport públic:

Pel que fa el TRAM, es reforçarà el servei durant les hores pròximes a la celebració de la "V", amb una freqüència igual a la d'un dia laborable, entre les 15.30 i les 19.30 h.

D'altra banda, la xarxa de metro de Barcelona també donarà el servei habitual d’un dia feiner i reforçarà amb personal de seguretat, d’atenció al públic i mitjans tècnics algunes estacions de metro on es preveu més afluència de gent.

Pel que fa el transport en superfície, com els autobusos o el tram hi haurà algunes restriccions. En el cas dels autobusos de TMB, entre les 14 i 20 h es desviarà o limitarà el recorregut de 45 línies regulars.

Recordem que com tots els dies festius, les línies de bus urbà, JustMetro i JustTram, no oferiran els seus servei i que les línies interurbanes de Soler i Sauret que passen per Sant Just no arribaran a Francesc Macià en hora punta i només ho faran fins a Collblanch.

Podeu ampliar tota aquesta informació i actualitzar-la, minut a minut, a través del perfil de twitter @TMBinfo on s’oferiran, a més, alternatives de transport. A la web de TMB, la web mòbil i l’aplicació TMB App trobareu informació de possibles alteracions en la circulació del metro a través del semàfor d’estat del servei.