Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

Finalitza la renovació de la flota de JustTram i JustMetro de #santjust amb vehicles més grans

Aquest mes de setembre es posa punt i final a la renovació de la flota d’autobusos de JustMetro i JustTram amb la posada en servei d’un bus de 9,5 metres que substitueix el provisional del JustTram. L’acció va començar al mes de maig i en total s’han canviat 4 vehicles: tres del JustMetro de 12 m (un d’ells híbrid) i el de JustTram.

La renovació l'han dut a terme l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i l’Ajuntament a través del contracte amb l’empresa Soler i Sauret -gestora de les línies- per millorar la capacitat i el confort de les persones usuàries.

D’aquesta manera, tota la línia  -4 busos JM i 2 JT- passa a estar coberta per autobusos més grans amb l'objectiu d'absorvir el volum de viatgers/es en hores punta. També són vehicles més respectuosos amb el medi ambient: tres dels vehicles són dièsel i l'altre híbrid (consumeixen menys combustible, emeten menys contaminants a l'aire i són menys sorollosos). 

El JustMetro va portar més de 680.00 viatgers l'any 2013 i el JustTram més de 86.000. Diàriament, una mitjana de 2.500 persones utilitzen el JM i més de 300 el JT.