Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

#santjust acull avui el 1r Acte de Reconeixement als valors #JugaVerdPlay a La Vagoneta

Avui dimarts 7 d’octubre a les 18.30h, a la sala d’actes de La Vagoneta, se celebrarà el 1r Acte de Reconeixement als valors Juga Verd Play amb l’objectiu de reconèixer als equips, entitats i agents més destacats del programa Juga Verd Play inclòs dins de la competició dels Jocs Escolars del curs 2013-14.

Tres equips de dos clubs santjustencs rebran un d’aquests reconeixements. Són el prebenjamí i l’aleví del Club de Futbol Sant Just, i el benjamí de l’Atlètic Sant Just FC.

Juga Verd Play és un nou model de competició dissenyat pel Consell Esportiu del Baix Llobregat per als Jocs Esportius Escolars, on la finalitat és educar en valors a través d'un programa que implica tots els agents possibles i que potencia el treball en valors i l'ús de les noves tecnologies. Un dels trets més innovadors és el canvi en el sistema de puntuació, apostant per una iniciativa trencadora on la puntuació es fruit de l'avaluació que fan de la competició tots els agents implicats (àrbitres, o dinamitzadors/es de joc; pares i mares, entrenadors/es, delegats/es o tutors/es de grada).

S'adjunta arxiu amb equips i clubs que rebran el reconeixement. 

Classificacio_Juga_Verd_Play.pdf