Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

La Biblioteca Joan Margarit de #santjust inicia les activitats del darrer trimestre de l'any

La Biblioteca Joan Margarit inicia les activitats incloses en la programació dels mesos de tardor. 

Les activitats infantils comencen amb l’hora del conte, activitat pensada per engrescar als infants a llegir i a escoltar contes. La primera sessió serà la de baby contes el dilluns 13 d’octubre, amb “El cargol i l’herba de poniol”, a càrrec de Gina Clotet. També hi haurà sessions d’hora del conte a l’octubre amb Raquel de Manuel i al novembre amb mOn mas, i una sessió de baby contes al novembre a càrrec de Sandra Rossi. L’última activitat serà l’hora del conte de Nadal, a càrrec del Grup Bufanúvols, al desembre.

 Aquest trimestre també es reprèn l’hora del conte en anglès: Storytime, destinada a nens i nenes a partir de 3 anys per escoltar i practicar anglès, gràcies a la col·laboració de Kids&Us. Aquesta es realitzarà dissabte 29 de novembre a les 11:30h.

Pel que fa a les activitats d’adults, destaca el cicle “Novembre literari”, organitzat conjuntament amb l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu de Sant Just, que se celebrarà per quart any consecutiu, i que programarà activitats entorn el llibre i la literatura durant tot el mes de novembre en diferents espais de Sant Just. Aquest any destaquen, la presentació de l’antologia poètica de Joan Vinyoli a càrrec de Joan Margarit, la presentació del darrer llibre de Maria Barbal, En la pell de l’altre, i una taula rodona sobre Ficció i assajos de 1714, amb Patricia Gabancho i Jordi Mata.

Pel que fa als clubs de lectura d’aquests mesos, un dels llibres comentats serà Massa felicitat de la guanyadora del premi Nobel 2013 Alice Munro. Es farà una tertúlia amb Maria Bohigas, editora de Club Editor, que ha publicat Munro traduïda al català, i la seva traductora Dolors Udina. La tertúlia serà dimarts 18 de novembre.

 També continua aquest trimestre el club de lectura de novel·la negra amb Paco Camarasa de la llibreria Negra y Criminal. La cita serà dimecres 26 de novembre i la lectura comentada Sendero sombrío de Dominique Manotti.

A santjust.cat trobareu la programació amb les diferents activitats de Can Ginestar, entre les quals hi ha les que es fan a la Biblioteca Joan Margarit.