Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

12 patinadores del Club de Patinatge Artístic de #santjust competeixen al Mundial de Reus aquest cap de setmana

Dissabte 11 d'octubre, a partir de les 21h, el canal Esport 3 de TV3 emetrà el Campionat del Món de Patinatge Artístic que s'està celebrant a la ciutat de Reus, on les 12 patinadores del Club de Patinatge Artístic Sant Just -sota el nom del Masnou- competeixen per primera vegada en un campionat mundial a la modalitat de Grup de Xou. 

Aquesta competició és fruit de l'esforç i dels èxits que l'equip ha anat acumulant en els campionats que ha anat realitzant al llarg de la temporada passada. Van aconseguir l'or en el Campionat de Barcelona en la modalitat de Grus de Xou, plata en el de Catalunya i bronze en el Campionat d'Espanya i en l'Europeu. 

Però aquests no són els únics èxits ja que s'extenen a altres categories i modalitats del PA Sant Just: el Grup de Xou Juvenil va ser 5è a Barcelona, 7è a Catalunya i 13è al Campionat d'Espanya. En la modalitat individual enguany s'ha arribat a competir en campionats d'Europa i 26 patinadores de base del club han participat en Interclubs, una de les qual s'ha classificat per a la final en la modalitat de figures obligatòries.