Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

L'atur registrat a #santjust disminueix al mes de setembre en 38 persones i situa la taxa d'atur en el 8,3%

Al mes de setembre, l’atur registrat a Sant Just Desvern ha disminuït en 38 persones, amb la qual cosa en aquests moments hi ha comptabilitzades 704 persones aturades que suposen una taxa d'atur registrat del 8,3%, molt per sota de la mitjana de la comarca que se situa en el 15%. 

La disminució de l'atur s'ha donat tant entre els homes (-21) com entre les dones (-17). La taxa d'atur registrat de les dones al municipi segueix per sobre de la masculina (7,4% homes, 9,2% dones).

Des de l'Ajuntament es treballa en polítiques i programes que estimulin la contractació de persones en situació d'atur al municipi. Els plans d'ocupació -mitjançant els quals s'han contractat 36 persones en el que porten d'any- i els ajuts econòmics a empreses per a contractacions en són alguns exemples. 

A la pàgina web de l'Observatori del Consell Comarcal del Baix Llobregat, es poden consultar totes les dades referents a l'atur registrat per mesos a la comarca del Baix Llobregat, així com les taules amb les dades detallades per municipis.