Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

Medalla de plata al Mundial de patinatge artístic per al grup de Xou integrat per patinadores de #santjust i d'El Masnou

El grup gran de Xou, amb una desena de patinadores del Club de Patinatge Artístic de Sant Just Desvern i la resta del CP Masnou, ha aconseguit una fita històrica: subcampiones al Mundial de Patinatge Artístic que s'ha disputat aquest cap de setmana a Reus. Amb la coreografia Laberint el grup va captivar públic i jurat i va aconseguir la medalla de plata.

La plata al Campionat del Món és fruit de l'esforç i dels èxits que l'equip ha anat acumulant en els campionats que ha anat realitzant al llarg de la temporada passada. Van aconseguir l'or en el Campionat de Barcelona en la modalitat de Grus de Xou, plata en el de Catalunya i bronze en el Campionat d'Espanya i en l'Europeu. 

Però aquests no són els únics èxits ja que s'extenen a altres categories i modalitats del PA Sant Just: el Grup de Xou Juvenil va ser 5è a Barcelona, 7è a Catalunya i 13è al Campionat d'Espanya. En la modalitat individual enguany s'ha arribat a competir en campionats d'Europa i 26 patinadores de base del club han participat en Interclubs, una de les qual s'ha classificat per a la final en la modalitat de figures obligatòries.