Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

El Carrau Blau inaugura a #santjust l'exposició "Jocs d'Art", relacionada amb el darrer volum de la col·lecció Fragments

El Taller de Plàstica Carrau Blau inaugura el 16 d'octubre, a les 19.30h a la sala El Celler de Can Ginestar, l'exposició "Jocs d'Art, amb ARTISTES, INFANTS i MESTRES". Una mostra inspirada i relacionada amb la temàtica del darrer volum de la col·lecció Fragments, que es presenta públicament el mateix dia, mitja hora abans, a la sala Isidor Cònsul i Giribet.

La presentació del llibre "Artistes. Fragments 15" comptarà amb la presència de les dues autores: Soledat Sans i Marta Balada. Amb aquest volum es posa punt i final a una col·lecció que va començar a caminar l'any 2004 i s’ha desenvolupat gràcies al diàleg establert entre la pràctica diària de les nenes i els nens que assisteixen al Taller de Plàstica Municipal Carrau Blau de Sant Just Desvern, dirigit per Soledat Sans, i la teoria dels referents per a la didàctica a l’escola de Marta Balada. La col·lecció ha tingut el suport de l'Associació de Mestres Rosa Sensat, que ha editat les publicacions amb  patrocini de l’Ajuntament de Sant Just Desvern i la Diputació de Barcelona.

“Artistes”, fa un reconeixement a l’art i al mestratge dels artistes dels quals s’han extret els recursos pedagògics que han protagonitzat els llibres de la col·lecció. El llibre emulsiona les obres de 25 artistes, com ara Miquel Barceló, Joan Brossa, Kandinsky, Paul Klee, Antonio López, Miró o Matisse, amb les il·lustracions i els pensaments d'infants i mestres del Carrau. 

------------------------------------------

Dijous 16 d'octubre

19h Can Ginestar, sala Isidor Cònsul i Giribet

Presentació del llibre: "ARTISTES. Fragments 15", de Soledat Sans i Marta Balada

 

19.30h Can Ginestar, sala El Celler

Exposició: "JOCS D'ART, amb ARTISTES, INFANTS i MESTRES". Fins al dia 30 de novembre

Organitza: Taller de Plàstica Carrau Blau