Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

La veïna Miracle Martí presenta a #santjust un receptari amb la fruita i l'art com a protagonistes

Amb les fruites, fresques o seques, es poden aconseguir un munt de plats amb resultats sempre sorprenents i apetitosos. Aquesta és la base del llibre "Cuinar amb fruites", editat per Viena Edicions, que la veïna i propietària del restaurant Cuina Miracle, Miracle Serra, i el seu fill, Joan Targarona, presenten el 22 d'octubre, a les 19.30, a Can Ginestar.

Es tracta d'un un receptari singular i únic que va començar a gestar-se fa quatre anys, quan l'autora va detectar que no hi havia llibres de receptes dedicats específicament a cuinar amb fruites. És per això que va decidir escriure'n un on la fruita fos la reina, en alguns plats com a protagonista i en d’altres aportant subtilesa i diferenciació.

Però, “Cuinar amb fruites” no és només un receptari, en un sol projecte la Miracle ha combinat les seves dues grans passions: la cuina i l’art. Les receptes van acompanyades de pintures que ha fet ella mateixa -algunes abstractes, altres que recorden fruites o plats que ha fet. Pintures, moltes d’elles inspirades en plats concrets, i en d’altres casos ha estat la pintura la que l’ha inspirada per crear una recepta.

----------------

Presentació del llibre "Cuinar amb fruites", de Viena Edicions

Dimecres, 22 d'octubre

19.30h, sala Isidor Cònsul i Giribet de Can Ginestar