Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

250 paradetes participen aquest diumenge a #santjust al Carrer

Sant Just Desvern està immers en les seves Festes de Tardor, que van començar el passat dijous 16 d'octubre. Fins ara hi ha hagut presentacions de llibres, conferències, sessió de contacontes, visites culturals, teatre, caminada popular i sardanes. La programació continua aquesta tarda amb l'Hora del Conte i la presentació del llibre "Cuina amb fruites", de la veïna Miracle Serra i Joan Targarona. Demà dijous hi ha prevista una altra sessió de contes, espectacle de màgia a El Mil·lenari i la conferència "Una visió de Sant Just Desvern del 1714". Els actes continuaran divendres i dissabte amb tallers de galetes, castellers, concerts, portes obertes dels diferents tallers creatius de Sant Just Devern i activitats en clau de gènere a Mas Lluí, entre d'altres. 

I després de 10 dies d'activitats, les Festes de Tardor 2014 s'acomiaden diumenge, 26 d'octubre, amb el matí de Sant Just al Carrer, la jornada més participativa i activa, i on hi haurà 250 paradetes: 102 muntades per infants, 47 d'artesania, 38 d'entitats, 4 de les escoles públiques i 60 d'altres col·lectius i serveis. 

A les 9.30h, hi haurà matinades amb el Drac de Sant Just, la Colla Gegantera i el Grup de Gralles i Tabals al parc Joan Maragall. I a partir de les 10h, als voltants de la pl. Verdaguer i Can Ginestar, es faran diferents activitats: castellers, tallers artístics, jocs amb entitats i clubs esportius, música, exposicions, espectacle solidari, i l'emissió en directe del programa 1.500 de "La Penya del Morro" de Ràdio Desvern. 

Informació i seguiment a santjust.cat, #ftsantjust a twitter, Instagram i Ràdio Desvern