Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

Novetats a Ràdio Desvern

2 de març, 28 anys de Ràdio Desvern
 
Aquest divendres, Ràdio Desvern farà 28 anys que va iniciar les seves emissions, des de les golfes de Can Ginestar, Casa de la Cultura. Gràcies a la professionalitat de les persones treballadores de l'emissora i a les prop de vuitanta més col·laboradores que, en nom d'una entitat o a títol individual, fan possible 55 hores setmanals de programació pròpia, Ràdio Desvern ha sabut consolidar-se, adaptant-se a les noves tecnologies, com el mitjà públic referent de la informació local d'immediatesa a Sant Just Desvern.

L'adaptació de l'emissora a les noves eines tecnològiques ha permès, a banda de consolidar les 2.000 persones oients setmanals al municipi, que
Ràdio Desvern tingui, avui, 2.600 amistats a Facebook, més de 8.000 consultes mensuals a les notícies de radiodesvern.com i quasi 400 seguidors a Twitter. Xifres, aquestes, que, lluny d'haver-se estabilitzat, fan pensar en una ràdio local, amb vocació de servei públic, cada dia més consolidada com a mitjà de referència pel que fa a la informació de Sant Just Desvern.
 
  
Nova etapa de l'Informatiu Comarcal del Baix llobregat
 
A partir del dia 1 de març l'Informatiu Comarcal del Baix Llobregat enceta una nova etapa a Internet després de 25 anys informant la ciutadania a través de la freqüència modulada. Les vuit emissores participants en el que va ser un informatiu radiofònic comarcal pioner segueixen unint els seus esforços per tal de projectar les seves informacions a un portal d'Internet, informatiucomarcal.com, que oferirà
notícies en diversos formats i que prestarà una especial atenció a la difusió d'aquestes informacions a través de les xarxes socials.

Aquest nou Informatiu Comarcal permet millorar el servei ofert a la ciutadania amb els avantatges que suposa la ubiqüitat d'Internet i completar les informacions amb formats adaptats als nous temps. Es manté, però, l'essència del treball coordinat i en equip que sempre ha caracteritzat l'Informatiu Comarcal.


JUGUEM A CASA, nou programa d'esport local de Ràdio Desvern
 
El proper dilluns, 5 de març, de 8 a 9 del vespre, Ràdio Desvern començarà a emetre un nou programa dedicat a l'esport local. "Juguem a casa" estarà dirigit i presentat per Marc Marbà i Jordi Moré, col·laboradors de l'emissora municipal. El programa pretén donar a conèixer la tasca de les entitats esportives del municipi (clubs, associacions i col·lectius) amb un llenguatge radiofònic de caire dinàmic, juvenil i pròxim.
 
La incorporació de "Juguem a casa" a la graella de Ràdio Desvern comporta avançar l'emissió del programa de l'Associació de Veïns Sant Just, "Hora ciutadana", que a partir de la setmana vinent s'emetrà el 1r dilluns de cada més de 2/4 de 8 a les 8 del vespre, després de l'Informatiu de les 7.
_________________________________________

Podeu consultar la programació a http://radiodesvern.com/prog1112.htm
a4_dades_radio.pdf