Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

El Plenari del Consell Municipal de les Dones de #santjust es reuneix avui dimecres a l'Ajuntament

El dimecres, 5 de novembre, a les 19 h a la sala de Sessions de l'Ajuntament, està convocat el Plenari del Consell Municipal de les Dones. L'ordre del dia inclou el seguiment i avaluació de les accions realitzades des del darrer Plenari, que es va fer el 4 de juny, com ara els blogs visuals, els tallers coeducatius, accions que posen en valor els noms de dona a Mas Lluí i que s'han materialitzat durant les Festes de Tardor amb un recorregut teatralitzar i taller per a infants i famílies. 

També s'informarà les persones assistents de les properes accions i projectes: la participació en el IV Congrés de les Dones del Baix Llobregat, accions commemoratives del 25 de novembre i el II Pla de Gènere de Sant Just Desvern (2014-2018) que està a punt d'aprovar-se. 

S'informarà de les prioritats d'accions de cara a l'any 2015 i de les novetats que es plantegen i que poden reflectir-se al pressupost tallers de prevenció de relacions abusives adreçats a l'alumnat de 6è de primària, la presentació de la Miscel·lània de les dones de Sant Just i les primeres accions del II Pla Municipal de Gènere. 

Els consells són òrgans municipals- amb representació política, ciutadana, d'entitats i tècnica- que promouen la participació del veïnat en els diferents afers del poble amb la voluntat de generar debat, copsar les inquietuds i les necessitats del poble i enriquir el treball amb noves propostes i diferents visions.

L’ordre del dia del Plenari i l’acta de la sessió anterior, també són accessibles des de l’apartat Seu Electrònica de la pàgina web municipal