Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

Treballs de manteniment de pintura vial per millorar la seguretat a #santjust

L'Ajuntament ha iniciat una campanya de manteniment de pintura a àmbits d'actuació i de prioritat proposats per la Policia Local per tal de millorar la seguretat viària. Es renova la pintura de passos de vianants, línies continues i discontinues, senyalització de stops i cedas, i es pinten noves zones de càrrega-descàrrega. S'hi destinen 77.000 euros del pressupost municipal.

S'actua a les interseccions del c. Major amb els carrers Rambla, Montserrat, Ateneu, Bonavista, Verge del Pilar, Nord, Roquetes, Sadet, Hereter, Santa Teresa, Sagrat Cor; a l'av. de la Indústria amb els carrers Miquel Reverter, Hereter i Benavente; al c. Raval de la Creu en les interseccions amb Creu i Mercat; al pg. de Can Segrera amb Ramon i Cajal i c. Benavente; i als carrers Bonavista, pag de la Muntanya, Duran i Jordà i el c. Ponce de León amb l'av. de la Riera. 

Paral·lelament estan finalitzant els treballs de senyalització i implantació de 5 Zones 30 al municipi, que se sumen a la que ja hi ha a Mas Lluí. Aquesta actuació està inclosa en les directrius del Pla Municipal de Mobilitat Urbana, el qual proposa la limitació de la velocitat de circulació a 30 km/h a totes les zones residencials del poble arran d’un estudi específic redactat per la Diputació de Barcelona. Hi ha zones 30 als barris Sud, Centre, Nord, Miranda, Basses de Sant Pere i can Modolell; zona Cervantes-Sagrera; i barri de La Plana-Bellsoleig.