Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

Clara Segura i Joan Margarit, veïns de #santjust, guardonats als Premis de Reconeixement Cultural del Baix Llobregat

L’actriu Clara Segura i el poeta Joan Margarit han estat les dues personalitats santjustenques guardonades als Premis de Reconeixement Cultural del Baix Llobregat 2014, que es van celebrar divendres passat a Viladecans, convocats pel Centre d'Estudis Comarcals. 

Segura compartia candidatura amb el comunicador cornellanenc Jordi Évole en el guardó Personalitat Baixllobregatina de l’Any, premi que s’atorgava per primer cop i que es triava per votació popular. El premi Rosa Moragas d'arts escèniques, al qual també optava la Clara va anar a para a la Fundació Lola Lizaran. 

El poeta i veí de Sant Just Desvern, Joan Margarit, va guanyar el premi Agna Canalias en l'apartat de Literatura.

Altres persones santjustenques que estaven nominades però que, finalment, no van guanyar en les seves categories van ser, l’artista Carme Malaret, a l’Antoni Serra d’arts visuals; Soledat Sans, que era candidata al premi Joana Raspall de Pedagogia; i Jordi Figueras, a títol pòstum, que optava al premi Joan García-Nieto de Compromís Cívic.

Altres guardonats als VIII Premis de Reconeixement Cultural del Baix Llobregat van ser ETV Televisió Llobregat, que va guanyar el Premi de Comunicació; i el Consorci del Parc Agrari del Baix Llobregat, guanyador del premi Ramon Farreras i Ollé de Preservació d’Espais Naturals, la Sostenibilitat i la Cultura Rural.