Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

150 paradetes participaran en el Mercat de Nadal el 29 i 30 de novembre a la plaça Camoapa de #santjust

El cap de setmana del 29 i 30 de novembre s’instal·la a la plaça Camoapa el Mercat de Nadal. Una iniciativa, que arriba a la seva quarta edició, impulsada per la Unió de Botiguers i Comerciants de Sant Just Desvern amb el suport de l’Ajuntament, i que, per 4t any consecutiu, dóna el tret de sortida a les activitats relacionades amb el Nadal.

Enguany participaran 150 paradetes -bona part de les quals de comerços, artesania i serveis locals- que mostraran i oferiran els seus productes al públic visitant. Paral·lelament també s’organitzen activitats familiars, com ara tallers, un caga tió per a infants i un trenet que voltarà pels carrers del poble. També hi haurà animalets de granja, i l’espai dedicat a la salut on es faran activitats de prevenció, promoció i atenció de serveis públics i privats que treballen en aquest sector.

El dissabte 29 de novembre, en el marc del Mercat, es farà l’encesa de l’enllumenat nadalenc amb una actuació teatralitzada a càrrec d’infants i organitzada per l’associació Amics del barri Sud.

Podeu consultar el programa d'activitats a santjust.cat