Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

#santjust impulsa cursos de formació per a professionals de residències de gent gran

Avui ha finalitzat el curs "El  deteriorament cognitiu i les demències en l'àmbit residencial", adreçat a personal auxiliar de les quatre residències per a gent gran que hi ha a Sant Just Desvern. El curs, que s'ha desenvolupat en dues jornades, l'ha impartit personal sanitari de l'Hospital Moisès Broggi, i està organitza l'Ajuntament. Aquesta és la segona edició de cursos de formació per a personal de residències i es pretén facilitar a aquestes persones noves eines i recursos per desenvolupar la seva feina.

En total, s'han inscrit 42 persones, que han pogut adaptar-se a horaris de matí i tarda en funció de les seves responsabilitats laborals.

Els continguts han estat elaborats específicament per aquest grup a partir de les necessitats manifestades per les residències. Precisament, les residències tenen cada vegada més persones amb diferents tipologies de demències i el curs sobre aquesta temàtica els ha resultat de gran utilitat.

Està previst fer un altre al primer trimestre de 2015  per a la resta de personal residencial: fisioterapeutes, psicòlegs, i personal sanitari, entre d'altres.