Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

Entitats i centres educatius de #santjust organitzen recollides solidàries d'aliments

Creix el número de famílies amb dificultats socioeconòmiques però també s'intensifiquen les recollides solidàries d'aliments per poder donar resposta a les necessitats d'aquestes persones.

El Rebost de Caritas fa una campanya per recollir aliments de primera necessitat i destinar-los al Banc d'Aliments. La propera recollida està prevista pel dia 13, al davant del Mercat Municipal; es necessiten torrons, crema de cacau, oli, galetes, pastilles de caldo i detergent de roba. 

Aquesta setmana també ha començat la campanya de recollida d'aliments als centres educatius públics (Montseny, Canigó, Institut i Escola Bressol Marrecs) del poble. Les famílies de l'alumnat podran aportar el seu granet de sorra solidari fins el 12 de desembre. Els aliments que és necessiten recaptar aquest any són: oli d’oliva, llaunes, llet semidesnatada, i productes higiènics com sabó de bany i pastilles de sabó per rentar la roba.

Els dies 28 i 29 de novembre es fa una nova campanya del  Gran Recapte a tot Catalunya. Entitats diverses del municipi i contribueixen amb accions pròpies de recollida d'aliments que destinen a Càritas i/o a Creu Roja.

L’Ajuntament col·labora directament al llarg de l’any amb Caritas i Creu Roja per tal de reduir les desigualtats socials i garantir l’alimentació de les persones més necessitades de Sant Just Desvern. Una acció nova és el reaprofitament d'aliments de menjadors de les escoles públiques.