Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

El Mercat de Nadal de #santjust canvia de dates per la pluja (20 i 21 de desembre)

El Mercat de Nadal que s'havia de celebrar aquest cap de setmana, 29 i 30 de novembre, ha quedat ajornat a causa de les previsions de pluja anunciades per aquests dies. El Mercat de Nadal d'enguany s’instal·larà a la plaça Camoapa el cap de setmana del 20 i 21 de desembre.

Aquesta iniciativa, que arriba a la seva quarta edició, impulsada per la Unió de Botiguers i Comerciants de Sant Just Desvern amb el suport de l’Ajuntament, i que, per 4t any consecutiu, dóna el tret de sortida a les activitats relacionades amb el Nadal queda ajornada tres setmanes.

Enguany participaran 150 paradetes -bona part de les quals de comerços, artesania i serveis locals- que mostraran i oferiran els seus productes al públic visitant. Paral·lelament també s’organitzen activitats familiars, com ara tallers, un caga tió per a infants i un trenet que voltarà pels carrers del poble. També hi haurà animalets de granja, i l’espai dedicat a la salut on es faran activitats de prevenció, promoció i atenció de serveis públics i privats que treballen en aquest sector.

L'encesa de l’enllumenat nadalenc de Sant Just es farà demà divendres al vespre, un dia abans del que estava previst.

 

Podeu consultar el programa d'activitats a santjust.cat