Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

Oferta de la col·lecció "Fragments", inspirada en el Carrau Blau de #santjust, amb capsa de regal feta per l'alumnat

L'Associació de Mestres Rosa Sensat ofereix la col·lecció "Fragments" sencera amb un 35% de descompte: els 15 títols per un preu de 130€ (IVA i cost de la tramesa inclosa). A més, tot el lot va a dins d'una original i única capsa de regal decorada a mà pels infants del Taller de Plàstica Municipal Carrau Blau de Sant Just Desvern. L'oferta està limitada a 20 lots. 

La sèrie va néixer i s’ha desenvolupat gràcies al diàleg establert entre la pràctica diària de les nenes i els nens que assisteixen al Carrau Blau, dirigit per Soledat Sans, i la teoria dels referents per a la didàctica a l’escola de Marta Balada, i ha tingut el patrocini de l’Ajuntament de Sant Just Desvern i la Diputació de Barcelona.

La col·lecció va néixer el 2004 amb el primer títol, “L’enderroc”, i ha continuat amb "Lletres", "Miravaca", "Mediterrani enllà", "Tu i els altres", "Siluetes", "Arquitectura", "L’entorn", "Bestiari", "Mira i dibuixa", "Regne vegetal", "La línia", "Pinta", "Volum" i "Artistes", últim volum editat el mes d'octubre de 2014.