Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

Les botigues i els mercats del món, temàtica del III Concurs Internacional de Fotografia de Sant Just Desvern

Arrenca el III Concurs Internacional de Fotografia de Sant Just Desvern, un certamen que va passar de 47 participants el primer any a més de 500 el segon. L’Agrupació Fotogràfica Sant Just Desvern -organitzadora del concurs amb la col·laboració de l’UBIC -Unió de Botiguers i Comerciants-, l’Ajuntament i els paradistes del Mercat i la participació de la Federació Catalana de Fotografia- ha introduït com a novetat un preu de 8€ per a les persones que vulguin presentar les seves imatges. Enguany, les botigues i els mercats del món és la temàtica entorn la qual hauran de girar les fotografies que es presentin en el període establert, entre el 19 de març i el 20 de maig. La tramesa de les fotografies es farà, únicament, per internet

El procés serà el mateix que en les edicions anteriors: el jurat haurà de seleccionar 50 fotos com a màxim d’entre totes les que s’hagin presentat i aquestes seran exposades a les balconades del c. Bonavista entre el 16 de juny i el 16 de juliol.


Paral·lelament, es convocarà el Concurs Popular de Fotografia. Durant l’exposició al carrer, les persones que vulguin podran votar -a través de les butlletes que trobaran a les botigues de Sant Just adherides al concurs- per una de les imatges que creuen que s’emportarà el 1r premi del jurat al Concurs Internacional.


Un jurat, format per fotògrafs reconeguts del municipi i membres de la Federació Catalana de Fotografia, seleccionarà entre les fotos finalistes, les tres millors, que es repartiran premis d’entre 1.300 i 300€. Enguany també es concediran dos accèsits de 100€ cadascun. A banda d’això, el Concurs Popular sortejarà un cap de setmana en un Parador Nacional entre les persones que hagin encertat la fotografia guanyadora del concurs.

Més informació ibases a www.santjust.org/afsantjust/