Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

Crida a persones de #santjust perquè participin en una exposició visual que es farà a l'abril a Can Ginestar

El col·lectiu ArtaSJust, amb el suport de l'Ajuntament, està preparant una singular exposició que té la voluntat d'omplir tots els espais i parets possibles de la Casa de Cultura Can Ginestar. Per fer-ho possible fan una crida a persones del poble vinculades al món de la música, la fotografia, la poesia i les arts plàstiques i visuals perquè s'hi sumin amb les seves intervencions. 

Un dels eixos de l'exposició, prevista del 16 d'abril al 31 de maig de 2015, és la natura com a font d'inspiració artística. Natura en el sentit ampli geogràficament parlant, tant pel lloc del planeta o pel tema, micro o macro paisatge. Per la mostra, la Sala de Ponent es convertirà en sala d'audiovisuals amb projeccions d'una selecció d'imatges artístiques inspirades en la natura. 

Les imatges, pintures, intervencions, instal·lacions,fotomuntatges, escultures..., s'han d'enviar abans del 20 de febrer, al correu artasjust2@yahoo.es, amb el nom de la persona autora per tal de muntar la seqüència fotogràfica amb una coherència i unitat adient. Es presentaran en dos projectors per tal de que hi hagi més d'un fil conductor i, per tant, més varietat. També és possible que hi hagi obres que no tinguin cabuda per manca de coherència estètica o unitat amb la resta dels treballs.

A la convocatòria s'hi poden presentar un màxim de tres imatges per persona, amb la natura con a font d'inspiració a través de fotos digitalitzades de mides 18 per 24 i 300mp.