Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

Comença el cicle de recitals poètics organitzat per l'Escola d'Escriptura de l'Ateneu a #santjust

La poeta, editora, traductora i filòloga, Sònia Moll, acompanyada per la santjustenca Clara Peya, compositora i pianista, oferiran el primer recital poètic del cicle que organitza l'Escola d'Escriptura de l'Ateneu. Serà aquest dissabte, 17 de gener, a 2/4 de 8 del vespre a la Sala del Cinquantenari de l'Ateneu. L'activitat anirà acompanyada d'un tast de vins a càrrec del Celler de Can Mata. 

Sònia Moll, d'orígens xileno-menorquins, és autora dels volums de poesia Non si male nunc (2008) i I Déu en algun lloc (2014), a més del volum de prosa Creixen malgrat tot les tulipes (2013). Ha guanyat un parell de premis literaris i ha publicat poemes en diverses revistes literàries. D'altres, s'han traduït al castellà, l'anglès, el francès, l'italià i el croat. 

Per la seva banda, Clara Peya, ha musicat algunes composicions de Moll. La seva discografia compta amb cinc títols d'autoria pròpia, a més dels dos que va enregistrar amb el grup Xazzar i de col·laboracions ben diverses . Entre d'altres cantants ha acompanyat a Elena Gadel, Judit Nedderman, Nina o Sílvia Pérez Cruz. També ha treballat en muntatges teatrals, de Dagoll Dagom, i en cinema. 

L'Escola d'Escriptura ja té aparaulats els recitals amb altres dones poetes, com la Blanca Llum i l'Anna Pantinat (6 de març) i l'Anna Gual (11 d'abril).