Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

Comença a #santjust la urbanització de la plaça Antoni Malaret i Amigó i la renovació del paviment de la plaça de la Pau

Aquests dies s'inicien les obres per millorar l'espai públic en dos punts del municipi. D'una banda, comença la urbanització de la plaça Antoni Malaret i Amigó, una actuació finançada per l'Àrea Metropolitana de Barcelona (619.054 e), que contribuirà a dinamitzar el barri Centre amb una plaça pública amb espais diferenciats que incorporaran criteris de sostenibilitat i que facilitaran la connexió amb el claustre de l'equipament Les Escoles i amb l'Ateneu, i que permetrà obrir els jardins de la casa Costa. L'obra ha començat aquesta setmana amb la retirada del mur del c. Creu/ Montserrat que permetrà obrir els jardins municipals de la casa Costa i continuarà amb la urbanització de la plaça oberta al carrer Creu/Atneu. 

I l'altra millora que comença la setmana vinent és la renovació del paviment de la plaça de la Pau per formigó armat color ocre. El pressupost, de 74.000€, també inclou l'actualització del sistema de reg i la substitució de l'arbrat actual per espècies amb arrels menys conflictives.