Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

Més de 500 persones inscrites en el concurs de disfresses de #santjust del #sjcarnestoltes 2015

Comparses, grups, comparses escolars i persones a títol individual ja estan preparats per participar en el Concurs de Disfresses del Carnestoltes 2015 a Sant Just Desvern. La rua i el posterior concurs seran dissabte 14 de febrer. Enguany, com a novetat, els premis als grups, comparses o disfressa individual guanyadors seran en metàl·lic.

Les disfresses, dividides per categories, seran valorats pel jurat al parc Joan Maragall, on també es farà el pregó a càrrec de la comparsa guanyadora l'any passat. Posteriorment, es farà la rua que iniciarà el seu recorregut des del Parc de Joan Maragall fins a la Plaça de Camoapa acompanyats pel grup de percussió Bandandarà. 

Serà a la Pl. de Camoapa on es farà públic el veredicte del jurat i es proclamaran els/les guanyadors/es. Finalment, es farà una xocolatada, la crema del Rei Carnestoltes i hi haurà ball i música.

Podeu seguir per twitter el Carnestoltes mitjançant el hashtag #sjcarnestoltes i també podeu trobar més informació sobre altres activitats de Carnestoltes d'enguany a santjust.cat