Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

Joan Margarit i Luis Garcia Montero presenten els seus dos poemaris a #santjust

Joan Margarit i Luis García Montero tenen previst presentar els seus darrers llibres en un acte literari que tindrà lloc el proper divendres 20 de febrer, a les 19.30 h, al Celler de Can Ginestar.  

El poeta i veí de Sant Just, Joan Margarit presenta el seu darrer poemari "Des d'on tornar a estimar", de l'editorial Proa, i Luis García Montero, el poeta andalús, presenta "Un velero bergantín: defensa de la literatura" de l'editorial Visor.

Joan Margarit i Luis García Montero van obtenir el Premio Nacional de Poesia en 2008 i 1994 respectivament.  Són dos grans i reconeguts poetes que comparteixen amistat, recitals i actes literaris arreu del país. 

Aquest acte és el primer que organitza la Biblioteca Joan Margarit amb motiu dels 50 anys de serveis bibliotecaris a Sant Just Desvern.

Hi haurà la possibilitat d'adquirir els nous llibres en el mateix acte, a través de la Llibreria Ressenya.

El poeta també està convidat pel Grup El Món Il·lustrat a un altre acte literari.  Es tracta de les "Converses amb Joan Margarit" que presentarà la dietista Pilar Senpau.  Es farà el proper dilluns 23 de febrer, a les 20 h, a la Sala Isidor Cònsul i Giribet de Can Ginestar.