Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

L'Ajuntament de #santjust impulsa una trobada per connectar empreses i comerços i crear oportunitats de negoci

El Servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sant Just Desvern està organitzant la primera trobada de creació de xarxa i promoció de consum local. Serà el dimecres, 18 de març a partir de les 9h a l'Hotel City Park Sant Just. 

L’objectiu d'aquesta iniciativa és potenciar la dinamització del teixit productiu d’indústria i comerç local, facilitant el contacte directe i la creació d’oportunitats de negoci per a cadascuna de les empreses participants. Les empreses que s'hi registrin de manera gratuïta a través de la web de Getting Contacts, empresa encarregada de la coordinació, rebran una agenda tancada d'entre 6 i 8 contactes segons el seu perfil i interessos. Al llarg de la jornada, també hi haurà la possibilitat de fer contactes informals entre totes les persones participants a la jornada.

En aquesta trobada també es convida a la participació d'empreses i comerços de Sant Joan Despí i de Sant Feliu de Llobregat, per a augmentar les oportunitats de donar-se a conèixer, fer negoci i estimular sinergies productives al territori. 

Les empreses interessades a participar s'han de registrar a través de la pàgina del següent enllaç: http://www.gettingcontacts.com/es/events/view/santjust2015