Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

Festa de la Primavera, el 21 de març a Mas Lluí #santjust amb @ballaswing

El dissabte 21 de març, se celebrarà la Festa de la Primavera al nou parc de Iulia Quieta de Mas Lluí-Sant Just. Durant tot el matí, a partir de les 10, diverses activitats simultànies donaran vida als 10.000 m2 d'aquest nou parc.

Hi ha previstes activitats esportives per a la canalla, concert i animació en directe a ritme de swing, activitats i tallers familiars, plantes de primavera, inflables i un globus aerostàtic que permetrà veure el barri des de l'aire. S'habilitarà un espai de pícnic amb caravanes "vintage" (street food) que oferiran menjar i beguda durant tot el matí i migdia - pizzes, crepes, entrepans i begudes-. L'associació veïnal Mas Lluí s'ha implicat activament en la festa igual que ho han fet altres entitats i empreses locals com els grups de ball de l'associació d'Amics del barri Sud, la secció de balls de saló de l'Ateneu, el Club de Bàsquet, Sant Just Padel Club i l'empresa de productes naturals Bluebonnet Nutrition is Life que ha faclitat l'animació de ballaswing.

Venda anticipada de tiquets per pujar al globus (Preu 2,5 €)
Dimecres 18 de març, de 18 a 20 h
A la seu de l’AV Mas Lluí–Sant Just
(c. Rosa Luxemburg, 14; L’espai Mas Lluí)

Amb la urbanització del parc Iulia Quieta, que ha executat la Junta de Compensació de Mas Lluí,  es completa el compromís d'obra pública (habitatge, parc i urbanització) de Mas Lluí; i que ha anat sumant nous serveis, infraestructures, activitats i espais de relació i convivència ciutadana. En aquest sentit, ja està en marxa la construcció de l'equipament esportiu amb 9 pistes de pàdel al carrer Maria Montessori.

Festa_Primavera.pdf